Cecilia brækhus nude naken oslo

cecilia brækhus nude naken oslo

UAKTUELT Å KASTE KLÆRNE: Cecilia Brækhus har fått mange mer eller mindre seriøse tilbud om å stille opp på lettkledde bilder. Her tar hun. NAKEN-NEI: Her poserer Cecilia Brækhus i bikini, men mer avkledd enn dette får du neppe se henne. Foto: Scanpix. Oslo. Egentlig gir jeg litt F i om du har kroppen til Cecilia Brækhus eller speilegg, bananpupper, appelsinhud og muffinmage – hvis det er.

Cecilia brækhus nude naken oslo - horor

Jeg innser at det er viktig å ha et image, men det er også viktig å ta vare på seg selv, forteller Norges boksestjerne til Aftenposten. Den norske proffbokseren er klar for sitt livs kamp i Kiel lørdag.

Cecilia brækhus nude naken oslo - sex

Event Tips oss Kontakt Annonsering Kjøp Aftenposten Junior Kjøp Magasiner. De stiller opp på veldig sexy bilder. Foran den store boksekvelden i Kiel, der hovedkampen er mesteren Arthur Abraham mot utfordrer Lajuan Simon, har Brækhus vært i badekar med Kong Arthur.

Videos

- Du kalte meg tjukk, sier Cecilia Brækhus til erkerivalen Poserende: Cecilia Brækhus er bokser, men må finne seg i å ligge på sofaen. Hun legger ikke skjul på tilbudene om å posere naken. Jeg er jente, og vil også være litt sexy, men likevel er det veldig viktig for meg at idretten er i fokus AdresseAkersgata 55, OSLO; Sjefredaktør og administrerende. NAKEN-NEI: Her poserer Cecilia Brækhus i bikini, men mer avkledd enn dette får du neppe se henne. Foto: Scanpix. Mindre kjente er The Nude Blacks, som spiller sine kamper kliss nakne. Fredag gikk de på sitt første tap - hjemme i Dunedin mot laget Spanish.

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *